Wednesday 28 January 2015

Стилни дрехи за големи хора


Много голям проблем при по-пълните и високи хора е трудното намиране на подходящи дехи, поради тази причина често се прибягва до носенето на дънки и тениски. Намирането на сака и ризи с подходящия размер, да не седят хлабаво в рамената, е почти невъзможно.

В повечето магазини можете да намерите дрехи, които са толкова разпуснати и широки, че да станат на всеки, но с тях ще изглеждате като в чувал, а малко хора биха се примирили с това.

Не е невъзможно да се постигне стилен външен вид, дори и при хора с по-големи размери, но това изисква повече търпение. Поръчковата направа на дрехи е най-добрата алтернатива за хората които могат да си го позволят, а за другите с по-малки възможности, могат да се възползват от шивач, който да направи леки корекции.

Разбирасе вие трябва да сте наясно с това какво искате, ако ще ползвате услугите на шивач. Най-често мъжете искат, балансиран външен вид, който кара дрехите да изглеждат направени за тях, а не като сложени в рамка, които да ги очертават точно.

По-големите мъже искат дрехи за големи хора, които да ги правят по-слаби, но не прекалено, за това внимават колко вертикални елемента включват в своите дрехи. Някои декоративни елементи, които ще отвлекат погледа на зрителя, докато се движи нагоре по тялото, ще направи мъжа да изглежда добре сложен.

В Холивуд при вкарването на някой в образ на по-пълен човек, го обличат в панталон с по-светъл цвят, двойно нагънат и закопчан стагнато, за да ги пази от падането по бедрата. Това е умишлено, за да изглежда по-пълен човека, така че вие направете точно обратното, носете панталона над ханша, за да стои по-изправен, както и трябва да е в тъмен цвят.

Независимо дали става въпрос за бизнес ризи, поло или обикновени ризи, правилото е едно и също, гледайте да са малко по-дълги, за да ви стоят по-добре, като ги натъпчете в панталоните си.

No comments:

Post a Comment