Monday 26 January 2015

Дрехи с които изглеждаме добре


1 Приемете тялото си за такова, каквото е в момента. Дори ако искате да отслабнете, трябва да приемете сегашните си размери и да продължите напред.
2 Носете дрехи, които ви пасват сега. Макар че може да сте били по-слаби преди няколко месеца или години, ако не ви е удобно сега, не го носете. Твърде-тесните дрехи само обръща внимание на факта, че сте с наднормено тегло, като се подчертават извивки, които може би не искате да показвате.
3 Не купувайте тениски, които са огромни и торбести, мислейки, че ще ви направят да изглеждате по-добре. Могат,  само да ви направят да изглеждате небрежни. A тениска, която е два размера по-голям ще бъде твърде широка в раменете и врата и се спускат под чатала ви, като те кара да изглеждат още по-голям .

4 Винаги ноесете колан. Ако колана е широк, дебел и здрав ще свърши най-добра работа, а и е най-добре да го носите стегнат и с риза пъхната в панталоните, отколкото с широка тениска.
5 Намери дрехи, които ти пасват на най-голямата част на тялото и ги съобрази с фигурата си. Ако даден панталон ти пасва на талията, но е тесен в бедарата, вземи по-голям размер.
6 Носете вертикални райета. Дори слабо раирана тениска прави чудеса за създаване на приятна вертикална линия. Уверете се, че ивиците са по дрехи, които ви пасват, защото дори един прост елемент като ивица може да изостри някои дрехи, които не се вписват и да ви изглежда огромна, вместо да ви дава тънък външен вид, който се опитвате да постигнете.
7 Носете прави панталони, без гънки. Правите панталони (т.е с най-широки в долната част към бедрото) ви предпазват от това  да бъдете V-образен с малки глезени и по-широк средната част на тялото.
8 Не правете тялото си да изглежда по-едро. Не носете широки и разпуснати панталони, якета с качулки или други дрехи, които ви правят да изглеждате по-едри.


9 По-светли нюанси привличат вниманието, тъмните нюанси отклоняват. Ако искате да наблегнете на някоя част от тялото, която да привлича вниманието, носете по-светли цветове на нея, а частите от тялото ви които искате да останат по-незабелязани в тъмни

No comments:

Post a Comment